Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΟΜΒΑ για καρτέλ ΒΥΘΙΖΟΥΝ τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία

Έκθεση ΒΟΜΒΑ αποκαλύπτει οτι τρεις μεγάλες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, η Volkswagen, η Daimler και η BMW, συμμετέχουν εδώ και 20 χρόνια σε ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά καρτέλ στην ιστορία. Οι αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει κλυδωνισμούς στις μετοχές της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας… με τις μετοχές των τριών εταιριών να καταρρέουν στο χρηματιστήριο DAX.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.
Όπως αποκαλύπτει το Spiegel, οι εταιρίες είχαν συστήσει από τη δεκαετία του 1990 περισσότερες από 60 μυστικές ομάδες εργασίας με τη συμμετοχή πάνω από 200 εργαζομένων, με αντικείμενο το κόστος παραγωγής, τους προμηθευτές, τη στρατηγική και τον καθαρισμό των εκπομπών ρύπων.
Οι ισχυρισμοί για δυνητική συμπαιγνία προκάλεσαν όπως είναι φυσικό έντονη ανησυχία και είχαν άμεσο αντίκτυπο στην πορεία των μετόχων των εταιριών όπως αποτυπώνεται στο παρακάτω διάγραμμα.Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...