Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Ζητήθηκε άρση της ασυλίας του Κεφαλογιάννη στο Ευρωκοινοβούλιο

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη έχουν ζητήσει οι ελληνικές αρχές, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι.

Μάλιστα, ο Αντόνιο Ταγιάνι ανέφερε ότι η άρση ασυλίας του έλληνα ευρωβουλευτή ζητήθηκε, προκειμένου να ξεκινήσει ποινική διαδικασία εναντίον του, ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.
Η υπόθεση αφορά καταγγελίες συνεργάτιδάς του, σύμφωνα με τις οποίες ο ευρωβουλευτής της κατακρατούσε τμήμα του μισθού της, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αναμένεται να κληθεί ενώπιον της επιτροπής πόθεν έσχες.

Πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...