Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Δήμος Δελφών: Επέμβαση αποκατάστασης σκάλας Αγίου Νικολάου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες συντονισμένη παρέμβαση για την αποκατάσταση μετά από πολλά χρόνια και τον καθαρισμό της πέτρινης σκάλας που οδηγεί από την πλατεία Κεχαγιά στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου. Η παρέμβαση αυτή πραγματοποιήθηκε με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση του δήμου, με ίδια μέσα από συνεργεία εργαζομένων με το καθεστώς των οκτάμηνων συμβάσεων και αυτεπιστασία από πλευράς της Δ.Ε. Άμφισσας.
Ειδικότερα, κι έπειτα από αδράνεια πολλών ετών, υλοποιήθηκε η αποκατάσταση των σκαλοπατιών σε ποσοστό 50%, ενώ στο υπόλοιπο μισό πραγματοποιήθηκε εκτεταμένος καθαρισμός, χορτοκοπή και αρμολόγηση. Ως αποτέλεσμα, το φημισμένο αυτό σημείο του κέντρου της πόλης επαναποκτά την χρηστικότητα και την εικόνα που του αρμόζει προς τους κατοίκους της Άμφισσας και τους επισκέπτες της.
 

(Αναλυτικό φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών στο Facebook)
 

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας                       Ο Πρόεδρος Δ.Κ. Άμφισσας
    Αριστείδης Αγγελόπουλος                               Νικόλαος Βενετσάνης

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...