Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. από τα αλλεπάλληλα κρούσματα απόπειρας εμπρησμού σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας που κινούν βάσιμες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών.
Η αρχή έγινε με τις καταγγελίες κατοίκων για εκρήξεις που προηγήθηκαν της μεγάλης φωτιάς στον Κάλαμο Αττικής και τη φωτογραφία που διέρρευσε… από το σημείο όπου διακρίνεται ξεκάθαρα αυτοσχέδιος μηχανισμός που αποτελείται από μπουκάλα αερίου με φανάρια για κάτοπτρα για να πυροδοτήσουν την έκρηξη. Ακολούθησε η σύλληψη υπόπτου στην Πάρνηθα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός.
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί κατά το ήμισυ, βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι και στην περιοχή Κέδρος στην Σάμο, από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.
Τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ. ενισχύει το γεγονός οτι οι φωτιές ξεσπούν ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, ώστε να δυσχεραίνεται το έργο του κρατικού μηχανισμού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με δηλώσεις του, απέδωσε τον πύρινο εφιάλτη σε «σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας» πριν από μία μέρα και σήμερα παραθέτει τεκμήρια σε νέα ανάρτηση.
«Χθες μίλησα για σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας πάνω στα αποκαΐδια και την τηλεοπτική προβολή του και κάποιοι ανατρίχιασαν λόγω "πολιτικής ορθότητας και καταπίεσης της ελευθερίας του τύπου"!! Στη φωτογραφία τα τεκμήρια της "ομαλότητας"......» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...