Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Αποκάλυψη από το Reuters: «Ξένοι» χρηματοδοτούν τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ! (ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ)

Σε ένα εκτενές ρεπορταζ για την δίωξη Γεωργίου από την Ελληνική δικαιοσύνη, το Reuters που μάλιστα διάκειται φιλικά προς τον Γεωργίου, προβαίνει σε μία αποκάλυψη που δίνει νέα τροπή στο σκάνδαλο: Ο Γεωργίου διαθέτει «ξένους χρηματοδότες» οι οποίοι φυσικά δεν κατονομάζονται στο ρεπορτάζ!
Εδώ υπάρχει μείζον θέμα. Ποιοί ακριβώς ειναι οι χρηματοδότες του Γεωργίου; Πως τονχρηματοδοτούν; Έχουν δηλωθεί αυτά τα χρήματα; ΓΙΑΤΙ τον χρηματοδοτούν; Ειδικά το τελευταίο ερώτημα αποκτά άλλη διάσταση αν αναλογιστούμε ότι ντόπιοι και «ξένοι» κύκλοι που γνώριζαν εκ των έσω το σχέδιο Παπανδρέου, απεκόμισαν δισεκατομμύρια, ενώ η έρευνα για τα CDS συνεχίζεται μετά από μακρά περίοδο σιωπής.
Η Ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει αυτή την αποκάλυψη και να υποχρεώσει τον κύριο Γεωργίου να ομολογήσει πόσα, πως και από ποιούς τα πήρε.
Τα κομμάτια του παζλ φαίνεται ότι συμπληρώνονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...