Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Από την συνέντευξη Τσίπρα #ΔΕΘ:«ΤΕΛΟΣ στα λαμόγια και τους Απατεώνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειναι γνώστο ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όταν μιλούν για επενδύσεις, εννοούν υπεροκοστολογιμένα έργα, εργολάβους με ενοικιαζόμενους των €300, μπράβους στα ΑΤΜ, ναρκόπλοια, υποβρύχια, μιζες, κανόνια τύπου μαρινόπουλου, φοροδιαφυγή στην Βουλγαρία (ο Μητσοτάκης έκανε ειδική μνεία), αρσενικό στο νερο (Σκουρίες), σκουπίδια στην Κερατεά
«Παριστάνουν τους φίλους την Επενδύσεων αυτοί που προκάλεσαν την μεγαλύτερη αποεπένδυση στην Ελλάδα που έχει γίνει ποτέ!»
«Ειμαστε φιλικοί προς την Υγιή επιχειρηματικότητα. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τις παθογένειες.»
«Εχουμε διαφορές από τις νεοφιλελεύθερες επενδύσεις. Εμείς θέλουμε να προστατεύσουμε τις εργασιακές σχέσεις και το περιβάλλον της Ελλαδας.»
«Εμείς πιστεύουμε ότι ο εργαζόμενος είναι βασικος κρίκος της παραγωγικής αλυσίδας»
«Δεν πιστεύουμε στην Ελλάδας της φούσκας, της λαμογιάς και της απατεωνιάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...