Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΕΡΤ απέκρυψε την επίσκεψη μου στην Ευελπίδων… και αυτό τι είναι ωρέ παράφρονα;;

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Μα καλά, ούτε ο φλόκος δεν σε ενημέρωσε;
Απάντηση στις καταγγελίες της ΝΔ ότι Δημόσια Τηλεόραση δεν κάλυψε πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έδωσαν –με ανακοινώσεις τους- η διοίκηση της ΕΡΤ
και η ΠΟΣΠΕΡΤ.Σύμφωνα με την Ομοσπονδία των εργαζομένων της ΕΡΤ, που κάνει λόγο για «επικοινωνιακό κατήφορο της ΝΔ», η αξιωματική αντιπολίτευση «επιτίθεται στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της, εφευρίσκοντας κάθε φορά κάποια αιτία».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητά ενημέρωση για τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί «για την τηλεοπτική κάλυψη της ΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων», ενώ καλεί τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά να «δώσει εντολή ώστε να βρεθούν τα πορίσματα για το τεράστιο κόστος που προκάλεσε στο δημόσιο το “μαύρο” της 11/6/13 και να δοθούν άμεσα στον εισαγγελέα διαφθοράς».
Έντονη ήταν και η απάντηση της ΕΡΤ προς τη ΝΔ. Η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης επισημαίνει ότι καλύπτονται «οι δραστηριότητες όλων των πολιτικών αρχηγών», καλώντας, παράλληλα, τους «συντάκτες της ανακοίνωσης» της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να δουν ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων των 12:00, και 15:00. Και αυτό έπρεπε να το κάνουν για να μην εκτεθούν οι ίδιοι. Όχι η ΕΡΤ. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο αρχισυντάκτη στην ΕΡΤ».

Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις:

ΠΟΣΠΕΡΤ: «Οι θιασώτες του “μαύρου” δεν μπορούν να έχουν ρόλο αρχισυντάκτη στη σημερινή δημόσια τηλεόραση»
«Ο επικοινωνιακός κατήφορος της ΝΔ όχι μόνο δεν της έδωσε την ορμή που χρειάζεται για να κερδίσει πολιτικά αλλά και πάλι την εκθέτει.
Για άλλη μια φορά επιτίθεται στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της, εφευρίσκοντας κάθε φορά κάποια αιτία.
Με αφορμή τη σημερινή της ανακοίνωση ζητάμε εδώ και τώρα από τη διοίκηση της ΕΡΤ να δημοσιοποιήσει τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την τηλεοπτική κάλυψη της ΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων από την επαναλειτουργία της εταιρείας μέχρι σήμερα.
Καλούμε επίσης τον αρμόδιο υπουργό εδώ και τώρα να δώσει εντολή ώστε να βρεθούν τα πορίσματα για το τεράστιο κόστος που προκάλεσε στο δημόσιο το “μαύρο” της 11/6/13 και να δοθούν άμεσα στον εισαγγελέα διαφθοράς.
Αυτοί που χρησιμοποιούν φράσεις του Γκαίμπελς και που τις εφαρμόζουν στην πολιτική τους πρακτική δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να κατηγορούν για “γκαιμπελισμό” άλλους.
Οι θιασώτες και εφαρμοστές του μαύρου και της λογοκρισίας δεν μπορούν να έχουν ρόλο αρχισυντάκτη στη σημερινή δημόσια τηλεόραση».
ΕΡΤ: «Ας αφήσουν την ΕΡΤ έξω από επικοινωνιακά παιχνίδια και μικροκομματικά συμφέροντα»
«Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποτιθέμενη παράλειψη της ΕΡΤ να καλύψει δραστηριότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα κάτωθι:

  • – Η δημόσια ραδιοτηλεόραση καλύπτει τις δραστηριότητες όλων των πολιτικών αρχηγών, εφαρμόζοντας πιστά την κείμενη νομοθεσία και τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
  • – Οι συντάκτες της ανακοίνωσης θα μπορούσαν να δουν ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων των 12:00, και 15:00. Και αυτό έπρεπε να το κάνουν για να μην εκτεθούν οι ίδιοι. Όχι η ΕΡΤ. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο αρχισυντάκτη στην ΕΡΤ, υποδεικνύοντας και επιβάλλοντας τον τρόπο και τα τεχνικά μέσα με τα οποία η ΕΡΤ θα καλύπτει την πολιτική επικαιρότητα…
  • – Ας αφήσουν λοιπόν την ΕΡΤ να κάνει αυτό που πρέπει, έξω από επικοινωνιακά παιχνίδια και μικροκομματικά συμφέροντα.
Η ΕΡΤ είναι παντού, ανοιχτή σε όλες τις απόψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...