Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ακόμα και ο Ντάισεμπλουμ τινάζει στον αέρα το αφήγημα του Μητσοτάκη!

Πρόωρες εκλογές ή πολιτική αστάθεια είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί τώρα που η χώρα ανακάμπτει! «Κρατήστε τις εκλογές για το 2019» τιτλοφορείται η συνέντευξη του επικεφαλής του Γιουρογκρούπ, Γερούν Ντάισελμπλουμ στην «Καθημερινή της Κυριακής». 
Ο επικεφαλής του Γιουρογκρούπ τονίζει πως «πρέπει να τελειώσουμε μαζί το πρόγραμμα, να φροντίσουμε την έξοδο από αυτό και να έχουμε έως τότε μια συμφωνία για το χρέος».
Επισημαίνει πως το κλειδί είναι η πολιτική σταθερότητα και σημειώνει πως «κοινός μας στόχος είναι η ελληνική οικονομία να σταθεί και πάλι στα πόδια της, τα δημοσιονομικά της χώρας να σταθεροποιηθούν,η εμπιστοσύνης να συνεχίσει να βελτιώνεται και η πρόσβαση στις αγορές να γίνει απρόσκοπτη» σημειώνει και διαμηνύει πως αυτά πρέπει να γίνουν από τώρα μέχρι και τον ερχόμενο Αύγουστο. «Εάν επιτύχουμε αυτά, είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία» υπογραμμίζει.
Επίσης, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ εκτιμά ότι η στάση της Γερμανίας μετά την αποχώρηση του Β. Σόιμπλε από το υπουργείο Οικονομικών δεν πρόκειται να αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...