Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Δημοσκόπηση για την αποτίμηση του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

Πολύ ενδιαφέρον το γκάλοπ Alco για επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ, που δημοσιεύεται σήμερα στο Εθνος:
– 72% είναι σωστή η πρόθεση της Κυβέρνησης να καθιερώσει την Ελλάδα ως κόμβο μεταφορών, ενέργειας και τηλεπικοινωνιών. 11% είναι λάθος.
– 68% συμφωνεί με το δόγμα πολυδιάστατης πολιτικής της Κυβέρνησης για αναβάθμιση σχέσεων με ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ε.Ε., Αν. Μεσόγειο. 12% διαφωνεί.
– 55% είναι σωστή η δημιουργία μόνιμης ομάδας συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ. 23% είναι λανθασμένη.
– 39% θετική η επίσκεψη για τα συμφέροντά μας. 25% ουδέτερη, 25% αρνητική.
– 49% είναι λανθασμένη και ατεκμηρίωτη η θέση της ΝΔ ότι στις ΗΠΑ ο Τσίπρας έδωσε τα πάντα και δεν πήρε τίποτα. 26% είναι σωστή και τεκμηριωμένη.
– 45% αναβαθμίζεται η θέση της Ελλάδας μετά την επίσκεψη. 42% δεν αλλάζει.
– 45% τα θετικά σχόλια Τραμπ για την ελληνική οικονομία θα φέρουν αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα. 40% δεν θα φέρουν.
– 46% είναι σωστή η συμφωνία αναβάθμισης των F-16. 31% είναι λάθος.
– 40% είναι λανθασμένη η θέση της ΝΔ περί κακών χειρισμών της κυβέρνησης στο θέμα των F-16. 28% είναι σωστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...