Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΟΑΕΔ: Σημαντικές ανακοινώσεις

  1. Ανάρτηση προσωρινών πινάκων κατάταξης ανέργων για 1.135 θέσεις εργασίας του "Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 64 του ν.4430/2016 Α' 205, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει"

2. Πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης 40.000 αμειβόμενων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, με μετατροπή της σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας
3. Προκήρυξη – πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση θέσεων Υποδιευθυντών/ντριών των ΕΠΑ.Σ και ΙΕΚ ΟΑΕΔ και Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αθήνας (ΚΕΚ ΑμΕΑ Αθηνών)

 4. Δελτίο Τύπου-Εξάμηνη παράταση προθεσμίας υπαγωγής στην ηλεκτρονική ρύθμιση οφειλών δικαιούχων εργατικής κατοικίας

5. Οριστικοί πίνακες Αξιολόγησης για την πρόσληψη ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα ΙΕΚ του Ο.Α.Ε.Δ.,έτους κατάρτισης 2017-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...