Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Νικόλαος Καζατζοπουλος: Μοναδική εμπειρία η παρουσίαση του "ΝΙΛΟΥΦΕΡ" στο Π. Φάληρο

Ήταν μία μοναδική εμπειρία για μένα η παρουσίαση του βιβλίου μου, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολυχώρου του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.
Ο Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης σε μιά ξεχωριστή βραδιά παρουσίασε ¨¨ ΤΟ ΝΙΛΟΥΦΕΡ ¨θέλοντας να τιμήσει στο πρόσωπό μου και τους μικρασιάτες της ΙΤΕΑΣ.
Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω για την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κα Βίκυ Ανδρικοπούλου που έκανε τα πάντα για την επιτυχία της εκδήλωσης και την ευχαριστώ πολύ για αυτό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη χοροδιδάσκαλο - ηθοποιό Θεώνη Κοτσιοπούλου για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης . Την σκηνοθέτη - ηθοποιό Όλγα Μουργελά για την θαυμάσια απόδοση των κειμένων του βιβλίου. Τον εκδότη μου Κων/νο Κορίδη για την παρουσίαση του βιβλίου. Το Δ.Σ του Δήμου Φαλήρου που ήταν όλοι παρόντες και τον κόσμο που με τίμησε με την παρουσία του γεμίζοντας την αίθουσα του Πολυχώρου.Την ωραία βραδιά έκλεισε μία υψηλού επιπέδου χορωδία από την Κώμη της Τήνου ,υπό την Διεύθυνση της μαέστρου Γεωργίας Μπακογιάννη.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...