Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ανοίγουν οι λογαριασμοί των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο Ερρίκος Ντινάν! Καταψήφισε η ΝΔ.

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΘΑΒΕΙ ΤΗ ΝΔ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ!
Η αρμόδια επιτροπή της Βουλής αποφάσισε το άνοιγμα λογαριασμών πολιτικών και μη προσώπων με εμπλοκή στην υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν». Η απόφαση ελήφθη με ευρεία πλειοψηφία καθώς "όλα" τα κόμματα ψήφισαν υπέρ. Όλα; Όλα πλην ενός. Μαντέψτε ποιο είναι αυτό. Σωστα μαντέψατε. 
Η Νέα Δημοκρατία.
Συγκριμένα, τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, πλην των 4 βουλευτών της ΝΔ, ψήφισαν «ναι» στην πρόταση της πλειοψηφίας, όπως αποτυπώθηκε από τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Λάππα για άνοιγμα των λογαριασμών των μελών του διοικητικού συμβουλίου που υπέγραψαν το μνημόνιο για την παραχώρηση του «Ερρίκος Ντυνάν», των προέδρων της επίμαχης περιόδου, εκπροσώπων της κυβέρνησης στο ΔΣ, υπουργών, πολιτικών προσώπων και όποιων άλλων προκύψει.
Στην εισήγησή του ο κ. Λάππας υποστήριξε ότι «οι εξεταστικές επιτροπές έχουν όλες τις αρμοδιότητες των εισαγγελικών αρχών» και πως «η εξεταστική επιτροπή έχει τη δικαιοδοσία να ζητήσει το άνοιγμα των λογαριασμών φυσικών και πολιτικών προσώπων και όποιων άλλων εμπλέκονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...