Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Επιτέλους ...τέλος στο αίσχος των ΚΕΠΑ!

Το τέλος μίας αισχρής μνημονιακής αθλιότητας ανακοίνωσε επίσημα η υπουργός Εργασίας το πρωί στο Νίκο Χατζηνικολάου. Συγκεκριμένα η κυρία Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε ότι οι συνάνθρωποί μας που έχουν μόνιμη αναπηρία, θα εισπράττουν απρόσκοπτα την σύνταξή τους ακόμα και στην διαδικασία επανεξέτασης, η οποία και αυτή θα σταματήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα για τις περιπτώσεις μόνιμης αναπηρίας.
Έτσι, μπαίνει τέλος του αίσχος του θεσμού της επανεξέτασης ακόμα και ακρωτηριασμένων συνανθρώπων μας, που φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να λυτρωθούν από μία τέτοια αναπηρία. Και όμως, το κράτος τους υποχρεώνεσαι αυτή την επανεξέταση, ενώ στο μεσοδιάστημα τους έκοβε και τη σύνταξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...