Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Kαμαρώστε κάτι... κυνηγούς της ανομίας

«Εκκλησία έκλεψε» ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας να δώσει απαντήσεις για την... ανομία στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις υποθέσεις Siemens, Αυγενάκη να κυριαρχούν στην επικαιρότητα.
Υιοθετώντας τακτικές άκρατου λαϊκισμού, με νοοτροπία μικρού κακομαθημένου αδελφού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο ξεπερασμένου, παλιακού και ακραία μικροπολιτικού λόγου, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ότι «η ανομία κερδίζει συνεχώς έδαφος στη χώρα» και ότι ζούμε σε «κατάσταση βίας και παρανομίας» τη στιγμή που όλα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο! Ο ορισμός των fake news!
Την ίδια ώρα, στην επικαιρότητα κυριαρχούν αφενός η υπόθεση Αυγενάκη (τον οποίο ο Κυριάκος κάλυψε πλήρως), αφετέρου το σκάνδαλο Siemens που αποτελεί το κλασικό αδύνατο σημείο της «Ιερής Οικογένειας».
Οντας σε θέση απόλυτης αδυναμίας, λοιπόν, ο Πρόεδρος της ΝΔ γνώρισε άλλη μία συντριπτική κοινοβουλευτική ήττα από τον Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Παρασκευή, εξέλιξη που φουσκώνει τον προβληματισμό στη γαλάζια βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...