Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ο Μάθιου Νίμιτς δεν είναι κατάλληλος για διαπραγματευτής. Αποκάλεσε εν μέσω διαπραγμάτευσης «Μακεδόνες» τους Σκοπιανούς

Μιλώντας χθες σε τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων ο Μάθιου Νίμιτς, ναι αυτός ο γέροντας, που αν δεν έχει αλτσχάιμερ είναι παντελώς ανιστόρητος είπε τα εξής:
«Μερικές φορές στους δρόμους, εδώ στη Νέα Υόρκη, ένας <μακεδόνας> έρχεται και με χαιρετά, λέγοντάς μου: Ω! Είσαι ο Νίμιτς!» αναφερόμενος σε κάποιο Σκοπιανό της Διασποράς. Και «Είχατε την ταυτότητα όταν ήσασταν τμήμα της Γιουγκοσλαβίας, όταν ήσασταν τμήμα του Βασιλείου της Σερβίας, όταν ήσασταν τμήμα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οπότε η ταυτότητα του λαού είναι – κατά την άποψή μου- ασφαλής ταυτότητα και πραγματικά πιστεύω ότι οι ιδέες που παρουσίασα ενισχύουν, παρά βλάπτουν την ταυτότητά σας».
Όταν ο διαπραγματευτής των Ηνωμένων Εθνών για το σκοπιανό ισχυρίζεται αυτές τις ηλιθιότητες είναι πραγματικός υπονομευτής του κύρους των Ηνωμένων Εθνών. Διότι καθένας γνωρίζει ότι ο όρος «Μακεδονία» για τα Σκόπια ήταν επιλογή του Τίτο το 1944, εκφράζοντας τον μεγαλοϊδεατισμό του Τίτο.
Προ του 1944 τα Σκόπια ονομάζονταν είτε Δαρδανία είτε Βαρντάσκα.
Όταν αυτά τα αυτονόητα τα αγνοεί ο διαπραγματευτής των Ηνωμένων Εθνών είναι εξίσου αυτονόητο ότι η Ελλάδα οφείλει να πει στον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ότι ο κύριος Μάθιου Νίμιτς πρέπει να πάει στο σπίτι του. Ενδεχομένως και σε οίκο ευγηρίας για να περάσει καλά τα στερνά του. Όχι όμως για να λύσει το σκοπιανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...