Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Τραγωδία: Συνετρίβη αεροσκάφος στο Ιράν - Νεκροί και οι 66 επιβαίνοντες

Επιβατικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι χάθηκε απο τα ραντάρ και σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης κατέπεσε σε ορεινή περιοχή στη νότια επαρχία του Ισφαχάν, στο Ιράν.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας, στο πρακτορείο ISNA, στο αεροπλάνο επέβαιναν 66 άνθρωποι, 60 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα και είναι όλοι νεκροί.
Το αεροσκάφος ένα ATR 72 της Aseman Airlines εκτελούσε πτήση από την Τεχεράνη προς το Γιασούι και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωσή του, περίπου στις 5 π.μ. τοπική ώρα.
Στην πόλη Semirom η οποία βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα βόρεια της Yasuj, της πρωτεύουσας της επαρχίας Kohgiluyeh and Boyer-Ahmad, κατέπεσε το αεροσκάφος.
Ελικόπτερα επιχειρούν να προσεγγίσουν το σημείο της συντριβής, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...