Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Από 1 Απριλίου μόνιμοι οι 2.186 πυροσβέστες 5ετούς υποχρέωσης

Τη μονιμοποίηση 2.186 πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος υπέγραψαν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χιουλιαράκης.
Πρόκειται για πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, η θητεία των οποίων είχε παραταθεί για τρία χρόνια, λόγω αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών και, με την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης, εντάσσονται πλέον στο μόνιμο προσωπικό της Πυροσβεστικής. Οι εντασσόμενοι καταλαμβάνουν οργανικές θέσεις, οι οποίες συνιστώνται με προεδρικό διάταγμα, με ταυτόχρονη κατάργηση ισάριθμων οργανικών θέσεων της ειδικής κατηγορίας Πυροσβεστών πενταετούς θητείας.
Από την ένταξη των 2.186 πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης στο μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος προκαλείται πρόσθετη δαπάνη ετησίως συνολικού εκτιμώμενου ύψους 881.914,98 € σε βάρος του προϋπολογισμού. Ως ημερομηνία της ένταξης ορίζεται η 1η Απριλίου 2018. Η απονομή του βαθμού του Πυροσβέστη ανατρέχει με αναδρομική ισχύ στην 9η Φεβρουαρίου 2017.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...