Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Ο Πολάκης ανοίγει το Νοσοκομείο Σαντορίνης που ο Αδωνης ήθελε να δώσει σε Ιδιώτες

Ο Αδωνις Γεωργιάδης που είχε βάλει λουκέτο και πωλητήριο στο Νοσοκομείο Σαντορίνης, δεν δικαιούται να έχει άποψη για τον αναπληρωτή διοικητή.
Το Νοσοκομειο Θήρας είναι έτοιμο, έχουν δοθεί περίπου 14.000.000 απο το υστέρημα του Ελληνα φορολογουμενου σε κτίρια και μηχανήματα και ο Αδωνης Γεωργιαδης, για να εισπράξει τα εύσημα της Τροικα δεν «εβρισκε» τα απαραίτητα κονδύλια ωστε να λειτουργήσει.

Η δικαιολογία του ήταν ότι χρειαζόταν κονδύλι περίπου 1.000.000, οταν το ΚΕΕΛΠΝΟ έδινε τα 3.000.000 για διαφημίσεις !!!!!
Η ελλειψη του Νοσοκομείου έγινε φανερή στο πανελλήνιο όταν προσκήνιο, κατά τον βαρύ τραυματισμό τριών Αμερικανών και ενός Έλληνα από έκρηξη βαρελότου, αλλά και στο ατύχημα με ένα τζετ σκι οπου ο τραυματίας εξέπνευσε κατα την διακομιδή του στην Κρήτη καθώς δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό στην Θήρα. Το στοιχημα του κ.Πολάκη τώρα ειναι να προλάβει να είναι έτοιμο το Νοσοκομειο μέχρι το καλοκαίρι.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...