Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ενημερώνουμε πως το σωματείο μας σήμερα 29/3/18 , πραγματοποίησε επίσκεψη στο υπουργείο υγείας , όπου και συναντήθηκε με τον γεν. γραμματέα του υπουργείου κ. Γιαννόπουλο Γιώργο, λόγω απουσίας του υπουργού.
Στην συζήτηση που ακολούθησε , παρουσία κλιμακίου της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέρθηκαν από μέρους μας όλα τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο και τα κέντρα υγείας του νομού.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην λειτουργία της παθολογικής κλινικής , της μονάδας τεχνητού νεφρού, και του ακτινολογικού.
Ο κ. Γιαννόπουλος έδειξε να γνωρίζει τα θέματα που του αναλύσαμε και χαρακτήρισε το νοσοκομείο μας ως το πλέον υποστελεχωμένο  νοσοκομείο στην χώρα.
Δεσμεύτηκε εντός είκοσι ημερών σε συνεδρίαση με τους διοικητές των Υ.ΠΕ να θέση θέμα στην ημερήσια διάταξη την στελέχωση του Γ.Ν Άμφισσας.
Έγινε αναφορά στον οργανισμό του νοσοκομείου, και υποστήριξε πως μπορεί να παρακαμφτεί για δύο με τρεις θέσεις ιατρών, και θα γίνει μια προσπάθεια προς αυτή την λύση. Επίσης ανέφερε πως έχει προκυρηχθεί μία θέση παθολόγου και μία καρδιολόγου για το νοσοκομείο μας, και εξέφρασε την απορία του γιατί δεν ενισχύθηκε με γιατρούς για τα ΤΕΠ με την τελευταία προκύρηξη,  όπου η διοίκηση του νοσοκομείου μας δεν διεκδίκησε καμία θέση, όπως τον ενημερώσαμε.
Τέλος του επιδόθηκε από μέρους μας έγγραφο διαμαρτυρίας του συλλόγου νεφροπαθών του Γ.Ν. Άμφισσας όπου περιγράφεται η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η μονάδα τεχνητού νεφρού.
Καταλήγοντας του γνωστοποιήσαμε την πρόθεση μας να προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις σε συνεργασία με την ομοσπονδία μας και τα σωματεία του νομού, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη που θα αντιστρέψει  την τραγική κατάσταση του νοσοκομείου μας.
 
Ο πρόεδρος                            η γεν. γραμματέας
Τσάμης Χρήστος                       Γεωργία Σαμπάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...