Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Φωτορεπορτάζ από την συναλία του "Shaker Heights High School Choir & Orchestra Ohio" στην ΙΤΕΑ

Μια πολύ όμορφη βραδιά έζησαν όσοι συμπολίτες μας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την συναυλία που έδωσε η 47μελής Ορχήστρα & 20μελής χορωδία από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
"Shaker  Heights High School Choir & Orchestra Ohio", στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Ιτέα.
Μια βραδιά που εύκολα θα μπορούσες να αποκαλέσεις σπάνια. Με περίσσια σπουδή και πολύ ταλέντο, τα παιδιά πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ο κόσμος τους χάρισε αφειδώς το χειροκρότημά του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Ιτέας κ. Τέντ Γουώρθ, ο οποίος είχε και την ευθύνη τις όλης διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Θ. Παναγιωτόπουλος, η Αντιδήμαρχος της ΔΕ Ιτέας κ. Λιάνα Πιλάλα, ο Αντιδήμαρχος Δελφών κ. Λ. Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Τριταίας κ. Π Τσακίρης.


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...