Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Στις 10 Απριλίου ξεκινά το Spring Creators Update των Windows 10

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη της νέας μεγάλης συγκεντρωτικής ενημέρωσης του λειτουργικού.
Το επόμενο feature update των Windows 10 με την κωδική ονομασία Redstone 4 είναι έτοιμο για να διατεθεί στους χρήστες. Η ανάπτυξη του Spring Creators Update, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο build 17133.

Εφόσον δεν ανακαλυφθεί κάποιο πολύ σοβαρό bug κατά τη διάρκεια των δοκιμών που ξεκίνησαν, η νέα έκδοση του λειτουργικού θα είναι διαθέσιμη στους κατασκευαστές υπολογιστών για προεγκατάσταση στα συστήματά τους, ενώ θα μοιραστεί τις επόμενες εβδομάδες και σε όλους τους υπολογιστές που τρέχουν Windows 10. Οι Windows Insiders, όπως πάντα, είναι οι πρώτοι που θα λάβουν τις ενημερώσεις από τη Microsoft (αυτοί που συμμετέχουν στα πρώιμα στάδια δοκιμών τις έχουν λάβει ήδη), θα διορθωθούν όποια bugs ανακαλυφθούν και το πρώτο κύμα του Spring Creators Update στο ευρύ κοινό θα διατεθεί στις 10 Απριλίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...