Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΗΔΙΚΑ: Βρήκε συνταξιούχους με δέκα και εννέα συντάξεις

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που εντόπισε το σύστημα Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης» (Η.ΔΙ.Κ.Α.) για αρκετούς συνταξιούχους.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του συστήματος «Ήλιος» της ΗΔΙΚΑ το μέσο εισόδημα των συνταξιούχων από κύριες συντάξεις ανήλθε στα 723,06 ευρώ και το μέσο εισόδημα από επικουρικές στα 171,86 ευρώ.

Ωστόσο, ανάμεσα στους 2.580.925 συνταξιούχους υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις:
Τρεις συνταξιούχοι εμφανίζονται να λαμβάνουν ταυτόχρονα 10 συντάξεις. Δύο εξ αυτών λαμβάνουν 4 κύριες, 4 επικουρικές, και 2 μερίσματα ενώ ένας συνταξιούχος εμφανίζεται να λαμβάνει 3 κύριες, 3 επικουρικές και 4 μερίσματα.
Εντεκα συνταξιούχοι λαμβάνουν 9 συντάξεις, και 62 οκτώ συντάξεις. Επίσης υπάρχουν συνταξιούχοι ηλικίας κάτω των 25 ετών που λαμβάνουν συντάξεις λόγω θανάτου ή αναπηρίας.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...