Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Πρόσληψη ενός υπαλλήλου στην Κοι.Σ.Π.Ε. Φωκίδας.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Νομού Φωκίδας «Γιάννης Βολίκας» στο πλαίσιο της επέκτασης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του στη Δ.Κ. Δελφών, επιθυμεί να προσλάβει με σύμβαση ορισμένου χρόνου έναν (1) υπάλληλο για τη λειτουργία του τουριστικού περιπτέρου με τα ακόλουθα απαραίτητα προσόντα: 1. Κατοχή Πτυχίου Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. σε συναφές αντικείμενο με την προκηρυσσόμενη θέση ή ελλείψει αυτού τίτλο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Ι.Ε.Κ.) τουριστικών επαγγελμάτων.
2. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
3. Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ και εφαρμογών Διαδικτύου.
4. Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση εξυπηρέτησης πελατείας, τουλάχιστον ενός (1) έτους.
5. Άριστες οργανωτικές ικανότητες.
6. Άριστες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες.
7. Ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας.
8. Ανάληψη πρωτοβουλιών και αίσθημα ευθύνης.
9. Ικανότητα εργασίας σε ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον.
Θα συνεκτιμηθούν στην αξιολόγηση:
1. Τόπος μόνιμης κατοικίας στην Δ.Ε. Δελφών.
2. Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας.
3. Συστατικές επιστολές.
Παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό σας έως τις 27 Απριλίου 2018, είτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση koispevolikas@yahoo.gr, είτε στην ταχυδρομική μας διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 13 (ισόγειο), Άμφισσα Τ.Κ. 33100.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...