Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ποιες συντάξεις αυξάνονται από τον επόμενο μήνα!

200.000 συνταξιούχοι θα δουν διόρθωση προς τα πάνω στις συντάξεις τους, καθώς θα αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού της παρακράτησης υπέρ ΑΚΑΓΕ.
Αυτό θα συμβεί με τη σύνταξη Μαΐου δηλ. σε αυτές τις συντάξεις που θα καταβληθούν από τις 27 του μηνός έως τις 2 Μαΐου. 

Τα επιπλέον ποσά ανά σύνταξη θα φτάσουν ως και τα 30 ευρώ τον μήνα, ενώ κατά μέσω όρο οι συνταξιούχοι θα δουν αυξημένο ποσό στην επικουρική τους σύνταξη κατά 16 ευρώ.
Σε ότι αφορά την επιστροφή των αναδρομικών με τις κρατήσεις εισφορών που δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει, αν και παρουσιάζεται κινητικότητα ακόμη δεν έχει καθοριστεί ο χρόνος.
Το σημαντικό είναι ότι οι συνταξιούχοι δεν χρειάζεται να “τρέξουν” κάνοντας δηλώσεις στα Ταμεία τους, η διαδικασία θα κινηθεί αυτόματα. Αυτό που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί είναι εάν η επιστροφή θα είναι εφάπαξ ή σε δόσεις και εάν επιλεγεί η μορφή επιστροφής με δόσεις πόσες θα είναι αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...