Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ: ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ €144.000.000»

Ο κ. Σταύρος Ευαγγελάτος, Γενικός Επιθεωρητής στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), στην Μαραθώνια κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ αποκάλυψε ότι:

Πήραν δάνειο (το ΚΕΕΛΠΝΟ) με εγγύηση Δημοσίου €200εκατ. για αγορά αντιγριππικών. Παρέλαβαν την πρώτη δόση της παραγγελίας και παρά του ότι στην πορεία δεν καταναλώθηκαν, συνέχισαν και παρέλαβαν ολόκληρη την παραγγελία.
Εδωσαν €20εκατ. στον ΟΚΑΝΑ, χωρίς τιμολόγια και χωρίς να γνωρίζουμε αν έγινε αλλαγή σκοπού του δανείου, που είχε δοθεί για φάρμακα και κατέληξε σε ανακαίνιση κτηρίων
Τα υπόλοιπα €144.000.000,00 δεν ξέρουμε που είναι.


ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...