Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

ΕΓΓΡΑΦΟ με 45εκ € σε μίζες από την Novartis! Ακίνητα, μετρητά και ράβδοι χρυσού σε πολιτικούς και…συζύγους

Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διερεύνηση του γιγαντιαίου σκανδάλου με τη NOVARTIS αρχίζει με το άνοιγμα του τροφοδότη λογαριασμού του Κωνσταντίνου Φρουζή σε τράπεζα της Ελβετίας.
ΟΛΕΣ οι μίζες σε πολιτικά πρόσωπα, διοικήσεις ταμείων και νοσοκομείων και σε άλλους κρατικούς αξιωματούχους δόθηκαν από τον επίμαχο λογαριασμό.


ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ εισαγγελείς είναι έτοιμοι να ελέγξουν εξονυχιστικά τις εταιρείες και τα φυσικά πρόσωπα τα οποία συνδέονται με τον επίμαχο λογαριασμό, προκειμένου να τεκμηριώσουν κατηγορίες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος σε όσους εμπλέκονται στο σκάνδαλο.
ΜΕΧΡΙ τώρα η Δικαιοσύνη έχει στα χέρια της μαρτυρίες για τον τρόπο που ξεπλένονταν από τον Φρουζή τα τεράστια ποσά που προέρχονταν από τον πολυεθνικό φαρμακευτικό κολοσσό και στη συνέχεια τα χρησιμοποιούσε για τις λεγόμενες διακριτικές πληρωμές όπως αποκαλούν τις μίζες οι άνθρωποι της… αγοράς.
ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ θα αποκαλύψουν ποιοι είναι ένοχοι και ποιοι είναι αθώοι και ποιοι χρησιμοποίησαν παρένθετα πρόσωπα για να ξεπλύνουν τα ποσά από τις μίζες.
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν εντοπίσει κινήσεις από τον επίμαχο λογαριασμό για αγορά ακινήτων στο εξωτερικό από εταιρεία που συνδέεται με πολιτικό πρόσωπο.
ΨΑΧΝΟΥΝ επίσης κάποιες περίεργες εταιρείες που στήθηκαν στον Λίβανο από συγγενικά πρόσωπα πολιτικών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.
ΟΠΩΣ αντιλαμβάνεστε το καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ θερμό ενώ το Φθινόπωρο οι αποκαλύψεις θα είναι καταιγιστικές.
ΔΕΝ αποκλείεται το άνοιγμα του τροφοδότη λογαριασμού στην Ζυρίχη να προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
ΑΝ επιβεβαιωθούν οι ανεπίσημες πληροφορίες για μίζες πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε κορυφαία στελέχη των δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης τότε δρομολογούνται αυτομάτως και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
ΕΙΝΑΙ πολύ πιθανόν να προκαλέσει ακόμα και πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στην περίπτωση κατά την οποία το κυβερνών κόμμα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το μπάχαλο που θα επικρατήσει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
ΣΕ κάθε περίπτωση αν οι κινήσεις του τροφοδότη λογαριασμού τεκμηριώσουν εμπλοκές πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα και θα πρέπει να αναλάβουν τις πολιτικές τους ευθύνες.


Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...