Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Στο Γαλαξίδι την επόμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Δελφών

Στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου θα βρεθεί ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος την προσεχή εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 14-15 καi 17-18 Μαίου με σκοπό την επιτάχυνση του έργου της δημοτικής Αρχής. Ο Δήμαρχος Δελφών θα πραγματοποιήσει επιτόπια αυτοψία στα σημαντικότερα προβλήματα και ζητήματα της περιοχής που είτε απαιτούν άμεση αντιμετώπιση είτε χρειάζονται οργάνωση και χάραξη σχεδιασμού ώστε να τεθούν σε κατεύθυνση διευθέτησης και υλοποίησης.

Ταυτόχρονα, στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και συσκέψεις με τους αιρετούς της Δ.Ε. και Τ.Κ. Γαλαξιδίου, καθώς και με παραγωγικούς φορείς και συλλόγους της δημοτικής ενότητας με την παρουσία και των αρμόδιων θεματικών αντιδημάρχων.
Την Παρασκευή 18 Μαΐου το πρωί ο Δήμαρχος Δελφών θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με πολίτες της περιοχής στο δημοτικό κατάστημα Γαλαξιδίου. Οι πολίτες που επιθυμούν να συναντηθούν με το Δήμαρχο και τους θεματικούς αντιδημάρχους, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο 22653 50027, προκειμένου για τον προγραμματισμό συνάντησης.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...