Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Βράβευση στο Ζάππειο για το Δήμο Δελφών για την Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας

Σε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή τελετή, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλου, βραβεύθηκε ο Δήμος Δελφών, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 87 ελληνικούς δήμους για τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας τον Σεπτέμβριο του 2017.

Παρουσία των υπουργών κ. Σταθάκη, Φάμελλου και Σπίρτζη, πλήθους στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πολλών αυτοδιοικητικών η αντιπροσωπεία του Δήμου Δελφών, αποτελούμενη από το Δήμαρχο Θανάση Παναγιωτόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Άμφισσας Άρη Αγγελόπουλο, την Προϊσταμένη Προγραμματισμού και συντονίστρια του προγράμματος Νίκη Μαντζίνου και τον συνεργάτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Τρικούζα, παρέλαβε το σημαντικό βραβείο, το οποίο συνοδεύεται κι από χρηματικό έπαθλο ύψους 10.000 ευρώ.
Από όλους τους παρευρισκομένους και τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση τονίστηκε η μεγάλη αξία της προσπάθειας να αλλάξουν η πόλη και οι συνήθειές μας με κανόνες βιώσιμης κινητικότητας που προάγουν το αστικό περιβάλλον, την υγεία των πολιτών αλλά και το τουριστικό και το πολιτιστικό πρόσωπο του κάθε τόπου.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος στη σύντομη δήλωσή του επεσήμανε την προσήλωση του δήμου στην ατζέντα της βιώσιμης κινητικότητας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις δυνατότητες της περιοχής μας, την οποία υπηρετούμε με σχέδιο, επιμονή και σε συνεργασία τόσο με επιστημονικούς φορείς και κοινωνικούς εταίρους όσο και με την κοινωνία των πολιτών.
Οφείλονται πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που εργάστηκαν με αφοσίωση, προκειμένου ο Δήμος Δελφών να πετύχει τη σημαντική αυτή διάκριση, καθώς και στους φορείς και τους πολίτες που με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας να συμμετάσχουν.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με ακόμα μεγαλύτερο κέφι για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας το Σεπτέμβριο του 2018

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...