Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ: Θησαύριζαν στην πλάτη των καρκινοπαθών βγάζοντας φάρμακα στην μαύρη αγορά!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΕΡΑΝΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων υψηλού κόστους με εμπλεκόμενους γιατρούς, φαρμακοποιούς και νοσηλευτές, εξάρθρωσε η Οικονομική Αστυνομία μετά από πολύμηνη έρευνα.

Το κύκλωμα λειτουργούσε «εντός και εκτός» του «Λαϊκού» Νοσοκομείου, ενώ έρευνες διεξάγονται σε ακόμα ένα δημόσιο νοσοκομείο αλλά και σε αποθήκες φαρμάκων.
Οι συλληφθέντες μέχρι στιγμής είναι 20 και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Το κύκλωμα εκμεταλλευόταν την ανάγκη καρκινοπαθών και θησαύριζε, καθώς κατάφερνε με διάφορους τρόπους να βρίσκει πανάκριβα σκευάσματα μέσα από δημόσια νοσοκομεία. Στη συνέχεια, μέσω συγκεκριμένου φαρμακείου, τα φάρμακα «ταξίδευαν» για χώρες του εξωτερικού με πολύ υψηλότερη τιμή.
Η δράση της συγκεκριμένης ομάδας φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει το 2013 με κέρδη χιλιάδες ευρώ, ενώ μεγάλη είναι και η ζημιά που έχει υποστεί το ελληνικό Δημόσιο
Ανάμεσα στα άτομα που έχουν συλληφθεί είναι και νοσηλεύτριες του εν λόγω νοσοκομείου, ενώ όσο περνούν οι ώρες ξεκαθαρίζει και ο ρόλος που είχαν γιατροί ιδιωτικού θεραπευτηρίου οι οποίοι φαίνεται ότι έκαναν παράνομες συνταγογραφήσεις.
Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι ένα φαρμακείο, το οποίο είχε κομβικό ρόλο στην λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης, φέρεται να μην έχει ούτε άδεια λειτουργίας, ενώ εντοπίστηκαν φάρμακα στο σπίτι της ιδιοκτήτριας φαρμακείου όπως επίσης και στα σπίτια των νοσηλευτριών των δημόσιων νοσοκομείων.
Λογω της σοβαρότητας της υπόθεσης αλλά και του μεγάλου αριθμού των στοιχείων η επίσημη παρουσίαση από την αστυνομία θα γίνει πιθανότατα το Σάββατο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι παρόντα και στελέχη του υπουργείου Υγείας.
Η δράση της συγκεκριμένης ομάδας φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει το 2013 με κέρδη χιλιάδες ευρώ, ενώ μεγάλη είναι και η ζημιά που έχει υποστεί το ελληνικό Δημόσιο.

 Κατάλαβες τώρα γιατί ρήμαζαν τα νοσοκομεία, έκλεβαν μηχανήματα, έκλεβαν μέχρι και τα φάρμακα για τον καρκίνο τα καθάρματα; ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...