Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Ενημέρωση της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών σχετικά με την βλάβη στο κεντρικό αντλιοστάσιο του αποχετευτικού συστήματος της Ιτέας


Εκ μέρους της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών και σχετικά με τη μεγάλη βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα Ιτέας, σας ενημερώνουμε τα εξής: 
Την Τετάρτη το βράδυ παρουσιάστηκε σημαντική βλάβη (σπάσιμο) στο κεντρικό αντλιοστάσιο του αποχετευτικού συστήματος της Ιτέας, στη λεωφόρο Ηρώων.
Το δίκτυο αποχέτευσης Ιτέας έχει κατασκευαστεί με αγωγό εκτόνωσης που οδηγεί στο λιμάνι της Ιτέας στο σημερινό καφέ Mostra. Όταν παρουσιάζεται βλάβη και το αντλιοστάσιο δε λειτουργεί ώστε να οδηγήσει τα λύματα στο βιολογικό καθαρισμό της πόλης, τότε αναγκαστικά τα λύματα εκτρέπονται από τον προαναφερόμενο αγωγό εκτόνωσης. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η βλάβη και για περισσότερες από 36 ώρες εντατικά τα συνεργεία μας έδωσαν αγώνα για να αντιμετωπίσουν την πολύ μεγάλη βλάβη που παρουσιάστηκε, η οποία εν τέλει αποκαταστάθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι. 
Οι αναφορές περί δήθεν οικολογικού εγκλήματος κλπ είναι τουλάχιστον υπερβολικές και σαφέστατα άδικες και παράλογες, αφού είναι προφανές ότι πράξαμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ιδιαίτερα μάλιστα τη στιγμή που με πολύ γρήγορους ρυθμούς εκτελείται το έργο πλήρους αναβάθμισης της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων (ΒΙΟΚΑ) Ιτέας, που συμπεριλαμβάνει μάλιστα και τον πλήρη εκσυγχρονισμό του κεντρικού αντλιοστασίου στη λεωφόρο Ηρώων, έργο το οποίο ολοκληρώνεται πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...