Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Αλλάζει δραματικά ο καιρός

Ήδη από χθες, ο καιρός έχει καταστεί άστατος για τις περισσότερες περιοχές της δυτικής και βορειοδυτικής Ελλάδας αφού κατά διαστήματα εκδηλώθηκαν βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Η σημερινή όμως μέρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, θα είναι περισσότερο βροχερή αφού αναμένονται πιο γενικευμένες βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα επηρεάσουν τα Επτάνησα και τα ηπειρωτικά τμήματα.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες τις Πέμπτης θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές και ενδεχομένως τοπικές καταιγίδες σε περιοχές της δυτικής και βόρειας Ελλάδας.
Από το μεσημέρι όμως τα φαινόμενα θα έχουν την τάση να επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.
Δεν αποκλείεται, κατά τόπους και κατά περιόδους, οι βροχές και οι καταιγίδες να έχουν έντονο χαρακτήρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...