Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Μόνιμες μειώσεις φόρων από το 2019!

Μόνιμες μειώσεις φόρων από το 2019 και επιπλέον δημοσιονομικό χώρο για μόνιμες παρεμβάσεις που θα διευρύνονται στο διάστημα έως και το 2022, προανήγγειλε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής». Στο Μεσοπρόθεσμο θα καταγραφεί ότι δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο για φοροελαφρύνσεις και αυξήσεις δαπανών για κάθε χρόνο ανάμεσα στο 2019 και το 2022, τονίζει, κάνοντας λόγο για μία ολοένα αυξανόμενη επεκτατική αναπτυξιακή ώθηση.
«Η δική μας θέση ήταν και παραμένει και αυτό θα καταγραφεί και στο Μεσοπρόθεσμο, ότι όχι μόνο φτάνουμε στο 3,5%, αλλά δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο για φοροελαφρύνσεις/αυξήσεις δαπανών (ή ένα μείγμα αυτών) για κάθε χρόνο ανάμεσα στο 2019 και το 2022. Δηλαδή πέρα από τα 700 εκατ.- που ανέφερε την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός – τα οποία θα κατευθυνθούν σε μόνιμες μειώσεις φόρων από το 2019, θα υπάρχει επιπλέον χώρος για μόνιμες παρεμβάσεις και τα επόμενα χρόνια ο οποίος μάλιστα θα διευρύνεται κάθε χρόνο. Άρα, κάθε χρόνο από το 2019 και μετά θα έχουμε μια ολοένα αυξανόμενη επεκτατική αναπτυξιακή πολιτική».
«Προφανώς και οι εξελίξεις στην Ιταλία επηρεάζουν τη συμπεριφορά των αγορών, αλλά η Ελλάδα είναι θωρακισμένη από εξωτερικές κρίσεις. Το «μαξιλάρι» μας καλύπτει και σε περιστασιακές αναταράξεις των αγορών» αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...