Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

3/6/2018 η Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου

Στην 72η γενική συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, 193 μέλη όρισαν την 3η Ιουνίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.
Με την ανακοίνωση, προσκαλούνται όλα τα κράτη μέλη και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να γιορτάσουν αλλά και να προωθήσουν την ιδέα της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου.

Η ιδέα είναι μέσα από τη γενικότερη συνεργασία, να στραφεί η προσοχή του κοινού στο ποδήλατο και, φυσικά, να κάνουμε όσο περισσότερο ποδήλατο μπορούμε εκείνη την ημέρα. Και, κάνοντας ποδήλατο μια μέρα, σίγουρα θα μας μπει η επιθυμία να κάνουμε και… περισσότερες!
Η European Cyclists Federation  – μέλος της οποίας είναι και ο οργανισμός Πόλεις για Ποδήλατο – καλωσόρισε την πρωτοβουλία και συμμετέχει ενεργά στους εορτασμούς.
Με περισσότερα από 80 μέλη σε πάνω από 40 χώρες, η ECF δίνει φωνή όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο στα μέλη της και προσπαθεί να πείσει περισσότερους πολίτες να κάνουν ποδήλατο πιο τακτικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...