Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Τεκτονικός σεισμός με καταιγίδα διώξεων κατά μεγαλόσχημων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων - Ραγδαίες οι εξελίξεις

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί σύντομα το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα της διαπλοκής.
Μεγαλόσχημοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, εργολάβοι, τραπεζίτες, μεσάζοντες, οπλέμποροι και οι γνωστοί νταραβεριτζήδες αντιμετωπίζουν κύμα διώξεων για κακουργηματικά αδικήματα.
Υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος που «λίμναζαν» στα ανακριτικά γραφεία έχουν ήδη ωριμάσει και οι διώξεις που θα ακολουθήσουν αναμένεται να προκαλέσουν ισχυρούς κραδασμούς σε ό,τι απέμεινε από το σύστημα της διαπλοκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kontranews μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να σκάσει μια μεγάλη υπόθεση δημοσίου συμφέροντος. Η δικαστική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και οι διώξεις που θα απαγγελθούν αφορούν ηχηρά ονόματα της πολιτικής και οικονομικής ζωής.
Ένας άλλος καυτός φάκελος η διερεύνηση του οποίου επίσης έχει ολοκληρωθεί αφορά την εμπλοκή σε γιγαντιαία σκάνδαλα τραπεζικών στελεχών. Οι διώξεις που θα ακολουθήσουν θα αφήσουν άφωνο τον κόσμο με δεδομένο ότι πρόκειται για ηχηρά ονόματα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην οικονομική ζωή τα τελευταία χρόνια και συνδέονταν με δεσμούς αίματος με το παλιό πολιτικό σύστημα.
Υπόλογη για κακουργήματα θα βρεθεί σύντομα και η αφρόκρεμα των εργολάβων της διαπλοκής. Μόνο για το καρτέλ που είχαν συγκροτήσει οι εργολάβοι πρόκειται να παραπεμφθούν περισσότερα από 25 κορυφαία στελέχη των μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες.
Διώξεις αναμένεται να ασκηθούν και για μια σειρά από σκανδαλώδεις συμβάσεις που ζημίωσαν με τεράστια ποσά το δημόσιο. Πρωταγωνιστές και σε αυτά τα σκάνδαλα είναι οι αστέρες του διαπλεκόμενου συστήματος που έχει λεηλατήσει τα δημόσια ταμεία.
Στο χώρο των εξοπλιστικών όπου συντελέστηκε το μεγαλύτερο πλιάτσικο, οι διώξεις θα συνεχιστούν τόσο κατά πρώην στελεχών του υπουργείου Εθνικής Αμύνης όσο και κατά των διαφόρων μεσαζόντων που εκπροσωπούσαν εξοπλιστικά μεγαθήρια. Το παλιό σύστημα της διαπλοκής έκανε τα πάντα να αποδομήσει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να αποφύγει τη διερεύνηση των μεγάλων σκανδάλων.
Βέβαια το στοίχημα χάθηκε γιατί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφεραν να προκαλέσουν πρόωρη προσφυγή σε εκλογές και τώρα οι αρχιερείς της διαπλοκής είναι αναγκασμένοι να μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα στα ανακριτικά γραφεία και πολύ σύντομα θα γεμίζουν τις αίθουσες του κακουργιοδικείου. Το καθεστώς της συναλλαγής και της διαπλοκής τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα και ένα ολόκληρο σύστημα που είχε στηθεί από τη μεταπολίτευση μέχρι τις μέρες μας καταρρέει με πάταγο.

periodista.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...