Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

Ιταλός μετεωρολόγος: η "κλιματική αλλαγή" έρχεται με νέα "Μικρή Εποχή Παγετώνων";

Στις 17/6 ο μετεωρολόγος Castelli έγραψε απερίφραστα πως "ο ήλιος είναι στο ελάχιστο της δραστηριότητάς του και οι συνέπειες για τη γη θα μπορούσαν να είναι παγετώδεις. Εδώ και μήνες οι ηλιακές κηλίδες είναι ελάχιστες [και καμιά σημασία δεν έχει πόσο CO2 έχουμε εκπέμψει στην ατμόσφαιρα απ' το 1850 και μετά, η απάτη ποτέ δεν μπορεί να ανατρέψει την πραγματικότητα: ο ήλιος ζεσταίνει τη γη, χωρίς τον ήλιο η γη θα ήταν άλλο ένα παγωμένο και χωρίς ζωή άστρο.]

Το κλίμα της γης σταδιακά ψύχεται και θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα εποχή παγετώνων. Η ισχυρή υπερθέρμανση της στρατόσφαιρας το Φεβρουάριο και η θλιβερή αρχή του καλοκαιριού θα ...μπορούσε να είναι μόνο ορεκτικά μιας ευρύτερης αλλαγής. Να είστε προσεκτικοί, εάν ο ήλιος δεν ξυπνήσει, ο Χειμώνας θα μπορούσε να είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε ..." Αυτά λοιπόν λέει το ilmeteo.it. Κατά τα λοιπά κάποιοι θα συνεχίσουν να μας φλομώνουν στο ψέμα, πως ο πλανήτης υπερθερμαίνεται και για να τον κρυώσουμε πρέπει να βάλουμε Γερμανικά και Δανέζικα αιολικά, προκειμένου να καταλήξουμε να καίμε όσο γίνεται περισσότερο Αμερικάνικο υγροποιημένο φυσικό αέριο. Αφού βεβαίως πρώτα θα έχουμε ελαχιστοποιήσει την αξιοποίηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λιγνίτη, προκειμένου να βρει χώρο το αέριο. Το οποίο σ' όλο τον πλανήτη το χρησιμοποιούν κατ' εξοχή για θέρμανση και για ηλεκτροπαραγωγή το θεωρούν ακριβό, αλλά στην Ελλάδα οι πολιτικοί είναι "καλά παιδιά", πάντα φροντίζουν να μην κακοκαρδίζουν τους ξένους.
Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο greeklignite.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...