Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Κατάντια Μητσοτάκη! Διέγραψε τον Μίχαλο από τη ΝΔ!

Τη διαγραφή του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ από το κόμμα αποφάσισε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε το απόγευμα.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως «με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος» με την επισήμανση πως «στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν «Δούρειοι Ίπποι»».

Ο Κωσταντίνος Μίχαλος ήταν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος είχε πρόσφατα ταχθεί και υπερ της συμφωνίας στο Eurogroup την οποία είχε χαρακτηρίσει ιστορική.
«Σε καμία περίπτωση εμείς, ως χώρα δε θα πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα στις αγορές να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία μας προκειμένου να πετύχουμε στο διηνεκές, τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι μας, χαμηλά επιτόκια δανεισμού» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας Κωνσταντίνος Μίχαλος σε δήλωσή του για την συμφωνία εξόδου της Ελλάδας από τα Προγράμματα Στήριξης.
Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Μίχαλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τo Eurogroup δήλωσε:
«Είναι μία ιστορική συμφωνία, καθώς βάζει τέλος, μετά από σχεδόν εννέα σκληρά χρόνια κρίσης, στα Μνημόνια και δίνει τη δυνατότητα, με πολύ κόπο και δουλειά βέβαια, η Ελλάδα να μπει σε ένα νέο δρόμο, λιγότερο δύσβατο
Ο Λευτέρης Αυγενάκης, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε στο twitter οτι στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν Δούρειοι Ιπποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...