Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ" νεολαίο του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτη της Διαμαντοπούλου

"Ο κύκλος μου έκλεισε στο Δίκτυο μετά απο σχεδόν πέντε χρόνια. Δεν το γνώριζε η Άννα η οποία δεν με απέτρεψε και ούτε με προώθησε". Αυτό δηλώνει στο thecaller.gr ο Γιάννης Μαστρογεωργίου που αναλαμβάνει πλέον γενικός διευθυντής του Iνστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Μαστρογεωργίου, πολιτικός επιστήμονας προερχόμενος από τον κεντροαριστερό  χώρο υπήρξε γνωστό και δραστήριο στέλεχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ  ενώ τα τελευταία χρόνια  ήταν  στενός συνεργάτης της πρώην υπουργού Παιδείας κ. Άννας Διαμαντοπούλου  και διευθυντής στο Δίκτυο που είχε ιδρύσει η κ. Διαμαντοπούλου με αντικείμενο τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Mε αυτή την ιδιότητα μάλιστα διοργάνωσε και συντόνισε σημαντικές εκδηλώσεις και συνέδρια που συζητήθηκαν. Έχει εργαστεί στο χώρο της διαφήμισης και της πολιτικής επικοινωνίας σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες.
Η επιλογή του ίδιου να δεχτεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια που θέλουν την κ. Διαμαντοπούλου να αξιοποιείται σε μια πιθανή κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Μαστρογεωργίου τα διαψεύδει κατηγορηματικά όλα αυτά και τονίζει πως την πόρτα δεν την άνοιξε  η πρώην υπουργός η οποία δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. "Απλά της ανακοίνωσα την απόφασή μου" αναφέρει ο νέος επικεφαλής του Ινστιτούτου της Ν.Δ: "Η απόφαση του έχει να κάνει και με την ανάγκη όπως υποστηρίζει των αλλαγών που πρέπει να γίνουν στην κοινωνία από τον κ. Μητσοτάκη" και για αυτό πιστεύει ότι "θα πρέπει να ψηφιστεί από τη νέα γενιά που θέλει να αλλάξει σελίδα η χώρα".

Η σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ αναφέρει :  Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» ο κ. Ιωάννης Μαστρογεωργίου.Η μέχρι σήμερα Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» κ. Κωνσταντίνα Μπότσιου παραμένει στενός συνεργάτης του Προέδρου ως Σύμβουλος για θέματα εξωτερικής Πολιτικής.   (Πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...