Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Ο Ελαιώνας της Άμφισσας, η καρδιά του περίφημου Δελφικού Τοπίου, πρέπει να προστατευτεί από κάθε πιθανότητα πυρκαγιάς, που μπορεί να προέλθει είτε από ατύχημα είτε από κακόβουλη ενέργεια.
Η υποχρέωση αυτή, ιδίως στο σκέλος της πρόληψης, αναλογεί σε όλους μας και ξεχωριστά στον καθέναν από εμάς, τους πολίτες του κοινού πεδίου, που ενώνει την Άμφισσα με την Ιτέα και τους Δελφούς.Ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει στον σκοπό αυτόν και έχει την υποχρέωση να το πράξει σύμφωνα με τις δυνάμεις του, υπερασπιζόμενος τη φυσική και πολιτιστική μας κληρονομιά, που μας χαρακτηρίζει και μας κάνει περήφανους.
Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. καλούμε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα) όλους τους πολίτες και εκπροσώπους φορέων που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, προκειμένου να οργανώσουμε δυνάμεις περιφρούρησης για τη θερινή περίοδο και ιδίως για τις πιο επικίνδυνες ημέρες.
Άμφισσα, Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018
Ο Δήμαρχος Δελφών
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...