Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Απαιτείται άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης

Ο εικονιζόμενος κύριος δεν είναι κάποιος τυχαίος, αλλά επιλογή του Αντώνη Σαμαρά σε υψηλή θέση ψηφοδελτίου επικρατείας.
Όταν λοιπόν αυτός ο κύριος καλή τους συμπολίτες να μην ενισχύσουν τον λογαριασμό αλληλεγγύης υπέρ των πυρόπληκτων καταγγέλλοντας απάτη, δύο τινά συμβαίνουν.
Είτε ο άνθρωπος διαθέτει στοιχεία ότι Βούτσης, Σπίρτζης και Τσακαλώτος έχουν ανοίξει τον λογαριασμό για να τσεπώσουν τα λεφτά, η ο εν λόγω κύριος διαπράττει βαρύτατα αδικήματα εκτός του ηθικού αδικήματος.
Η παρέμβαση λοιπόν της δικαιοσύνης πρέπει να είναι άμεση, ούτως ώστε ο κύριος να προσκομίσει τα στοιχεία που διαθέτει η να τιμωρηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...