Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Έκαναν πλάκα, έκαναν ένα αστείο, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια...

Τέταρτη ημέρα σήμερα κι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει βρει κάτι να απαντήσει για τη σκανδαλώδη στενή σχέση του με τον Mr Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή. Η αφωνία ισοδυναμεί με ενοχή. 

Τέσσερις ημέρες και η Νέα Δημοκρατία έχει βγάλει τον σκασμό για τις σαμπάνιες που άνοιγε ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο των σκανδάλων για να στηρίξει τον καλό του φίλο, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τα αμαρτωλά email και τις επιστολές αφοσίωσης. 
Τέσσερις ημέρες και τα ΜΜΕ της διαπλοκής το έχουν βουλώσει, αλλά αποδεικνύουν πως είναι ανθεκτικά στο να αντέχουν την ξεφτίλα. 
Και ρωτάμε εμείς τώρα: 
  •  Σε ποια προηγμένη χώρα ένα πρόσωπο σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τολμούσε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία;
  •  Σε ποια δυτική Δημοκρατία, από αυτές που φέρνουν ως παράδειγμα ο Μητσοτάκης και η παρέα του, δεν θα είχε πάει ήδη στο σπίτι του αυτός που θα είχε σχέσεις με τους αρχιεμπλεκόμενους στα σκάνδαλα της Siemens και της Novartis.
  •  Σε ποια προηγμένη Δημοκρατία θα τολμούσε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία ένα πρόσωπο το οποίο θα είχε τσεπώσει, δανεικά κι αγύριστα, δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τράπεζες. 
  •  Σε ποια άλλη χώρα δεν θα πήγαινε στο σπίτι του ο οποιοσδήποτε πολιτικός, αν η σύζυγός του εμπλεκόταν σε σκανδαλώδεις υποθέσεις με offshore, ακίνητα στο Παρίσι, ελλιπή Πόθεν Έσχες κλπ;  
  •  Σε ποια άλλη χώρα θα τολμούσε να ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού εκείνος που θα συνδεόταν με συγγενική σχέση με κατηγορούμενους για εμπορία ναρκωτικών επιχειρηματίες, οι οποίοι μάλιστα με δημόσιες τοποθετήσεις τους θα προσέβαλαν το πολίτευμα της χώρας;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σύμβολο διαπλοκής και παρακμής. Κι, όμως, στην Ελλάδα ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού για να γίνει πρωθυπουργός.
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο Μητσοτάκης και διεφθαρμένη παρέα του θα είχαν πάει στα σπίτια τους. Όχι πρωθυπουργός δεν θα γινόταν, αλλά δεν θα είχε ούτε καν την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωθυπουργία. Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα πήγαν στο σπίτι τους νωρίς.
Πριν από καιρό γράφαμε εδώ πως κάνοντας χιούμορ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι λένε ότι «Το σκάνδαλο Νοvartis ήταν το μοναδικό στο οποίο δεν εμπλεκόταν ο Μητσοτάκης». Τελικά, με τους Μητσοτάκηδες είναι αδύνατον να κάνει κάποιος ακόμη και πλάκα…
Δυστυχώς, είναι αλήθεια. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...