Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Από τα ξημερώματα η Μ.Ο.Μ.Α ανοίγει τα ρέματα της Ραφήνας.

Για ακόμα μια φορά οι ένοπλες δυνάμεις στέκονται στο πλευρό των πολιτών, όπως κάνουν συνεχώς τα τελευταία τρία χρόνια. Απαλλαγμένοι πλέον από τα ενοχικά σύνδρομα της μεταπολίτευσης που άφησαν αυτό το εθνικό κεφάλαιο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην άκρη, ο στρατός αποδεικνύει ότι είναι όπλο για την ίδια τη δημοκρατία.
Έπαψαν τα «στρατόπεδα του Κολωνακιου», η βιομηχανία ρουσφετιών, πλουτισμού και σίτισης επιχειρηματιών της διαπλοκής. Και η επόμενη ημέρα μετά το ολοκαύτωμα θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη, τα έργα αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα και όχι να πνιγούν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και των εθνικών εργολάβων.(πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...