Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΙΤΕΑ: Οργάνωση ομάδων εθελοντισμού πυρασφάλειας.

Αγαπητά μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων
Δεν χωράει αμφιβολία ότι κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ο νους μας στρέφεται προς την αντιμετώπιση πιθανών πυρκαγιών.
Λόγω αυτού σκεπτόμαστε μετά από δύο συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς (Δήμαρχο Δήμου Δελφών και Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιτέας), να οργανώσουμε ομάδες εθελοντισμού για την πρόληψη φωτιάς (υπ΄ αριθμ. 6/15/2018 απόφ. Συμβ. Δ.Κ. Ιτέας).


Θα θέλαμε την συμμετοχή σας μέσα στην δράση αυτή για να δείξουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε ομαδικά να αποφεύγουμε τις καταστροφές.
Σκεπτόμαστε να υπάρχουν τουλάχιστον 2 τέτοιες δράσεις, η μία τον Ιούλιο και η άλλη τον Αύγουστο, σε διάφορα σημεία του ελαιώνα.
Περιμένουμε με χαρά την απάντησή σας γνωστοποιώντας μας εγγράφως, όσο το δυνατόν συντομότερα, στοιχεία μελών σας που επιθυμούν να ενταχθούν στις ομάδες εθελοντισμού για την πυρασφάλεια της περιοχής μας.
Για κάθε επιπλέον διευκρίνιση να απευθύνεστε στους Τοπικούς Προέδρους.

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ιτέας

Γουώρθ Τζων-Τάουνσεντ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...