Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Φωτιά στον Ελαιώνα στο Σερνικάκι. (ΦΩΤΟΣ)

Ξύπνησαν αναμνήσεις σήμερα νωρίς το απόγευμα με την φωτιά που εκδηλώθηκε στον ελαιώνα στο Σερνικάκι. Λίγο έξω από το χωριό που περνά το ρέμα  στο "προσκυνητάρι" όπως λέγεται, για άγνωστο ακόμα λόγο εκδηλώθηκε πυρκαγιά.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι άνοιξαν την γεώτρηση πλημμυρίζοντας το ρέμα και η Πυροσβεστική με 3 οχήματα καταφέρνοντας έτσι να σβήσουν την φωτιά προτού αυτή λάβει διαστάσεις. Η  ζημιά περιορίστηκε στο ένα περίπου στρέμμα. Την έρευνα για τα αίτια διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...