Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

«ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ» : ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ 13-14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ομάδα Εθελοντών ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ», διοργανώνει, διήμερη προσκυνηματική εκδρομή με αρτοκλασία, στην Μεγαλόχαρη Παναγια της Τήνου στις 13-14 Σεπτεμβρίου 2018.
Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: αναχώρηση την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 03:00 από τον μόλο Ιτέας και την πλατεία Κίρρας για Ραφήνα, άφιξη στην Τήνο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς» και ελεύθερος χρόνος. Προσκύνημα της ιερής εικόνας της Παναγίας και παρακολούθηση της λειτουργίας του Εσπερινού με αρτοκλασία.

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στο ποσό των 95,00€ και περιλαμβάνει την μεταφορά απο και προς το νησί, το κόστος της μιας διανυκτέρευσης καθώς και την μεταφορά στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η κατοχύρωση θα γίνεται μόνο με προκαταβολή.
 
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων : 
Κονδυλία 6974863168, Ντίνα 6951097826.

Πολιτιστικός Σύλλογος
«ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ»
Πλατή 7 33200 Κίρρα
τηλ. :6942599891
e-mail: p.s.oifiloithskirras@gmai.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...