Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Μητσοτάκης: «Στις 20 Αυγούστου ο κ. Τσίπρας πρέπει να προκηρύξει εκλογές» - Η Ανακοίνωση της ημερομηνίας από τον ΠΘ Αλέξη Τσίπρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην Athens Voice δήλωσε .«Σήμερα, εδώ που έχουμε φτάσει, η χώρα σέρνεται μέσα σε ένα νέφος τοξικότητας, καχυποψίας και κατάθλιψης. Το μόνο το οποίο μένει στον κ. Τσίπρα να κάνει, είναι στις 20 Αυγούστου, ημερομηνία ορόσημο κατά τον ίδιο, έξοδος από το πρόγραμμα, αντί να στήσει φιέστες, να προκηρύξει εκλογές», και κάνει λόγο για πολιτικό restart.
«Η χώρα δεν έχει να περιμένει τίποτα πια από τον κύριο Τσίπρα. Απολύτως τίποτα. Ούτε από τον κύριο Τσίπρα, ούτε από τους υπουργούς του, ούτε από τους μελλοντικούς υπουργούς του σε ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο οποίος θα γίνει μόνο για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου. Έχει εξαντλήσει τον πραγματικό της βίο αυτή η κυβέρνηση. Αρκετή ζημιά έκανε στη χώρα. Ήρθε η ώρα να φύγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...