Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Η ανακύκλωση των δημοτικών αρχόντων το 2019

Όποιος δεν έκανε ανακύκλωση ήταν πασέ και οπισθοδρομικός. Σχολεία και παιδικές χαρές δεν είχαμε, αλλά ανακύκλωση κάναμε. Δεν ήξεραν τα παιδιά ποιος ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά ήξεραν τα υλικά ανακύκλωσης. Κάδους απορριμμάτων δεν είχαμε, αλλά κάδους ανακύκλωσης είχαμε.
Αναγκαία σίγουρα και λειτουργική και ειδικά στο λεκανοπέδιο, αλλά ο στόχος ήταν άλλος και επιτρέψτε μου να γνωρίζω, τεράστιος ο τζίρος και τα πέριξ.
Καλώς έγινε η πλύση εγκεφάλου, αλλά οι ΧΥΤΑ στέκουν αγέρωχοι όπως και πρώτα, δεν δόθηκε καμία ανακούφιση και λύση.

Τελευταίως δε, έχουμε και άλλη τρέλα, ηλεκτρονικοί κάδοι δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
Δεν μπορεί να περπατήσει ο παππούς μέχρι την πλατεία, σκοντάφτει όλο σε λακούβες, αλλά δεν μυρίζει σκουπίδια.
Χρειάζεσαι καροτσάκι SUV για να πας στην παιδική χαρά.
Έπιασα ένα θέμα τυχαία, όσο και επίτηδες, για να σας τονίσω ότι οι τοπικοί άρχοντες στην πλειοψηφία τους είναι ανακυκλώσιμοι.

Κουράστηκε ο κόσμος από βαρύγδουπες εξαγγελίες και μοδάτες δράσεις με ανύπαρκτο πρακτικό αποτέλεσμα.
Κουράστηκε ο κόσμος από πανηγύρια.
Ο κόσμος θέλει λύσεις, θέλει τόλμη και βούληση.
ΒΟΥΛΗΣΗ. Σχέδια και προγράμματα έχουν όλοι.
Ο κόσμος κουράστηκε από τα μνημόνια, θέλει τουλάχιστον μια ανεκτή καθημερινότητα στην γειτονιά του, στα σχολεία και τους ελεύθερους χώρους.
Φρονώ ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, θα μπουν σε μπλε κάδο ανακύκλωσης, αρκετοί δημοτικοί άρχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...