Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Απίστευτο δραμα έλληνα τουρίστα!!! Πήγε για διακοπές στη Μύκονο και κατέληξε με 67% αναπηρία.

Η αποφυλάκιση του Φλώρου ανοίγει και τον δρόμο για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ..
Και "αριστος" επιχειρηματίας είναι και εκατομμύρια καταχράστηκε και ηθικός αυτουργός σε δολοφονία ήταν…..και τον Βορίδη δικηγόρο είχε.. και τώρα θα τρώει και θα πίνει στην υγειά των κορόιδων.

Πάντως οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι μεγάλες που δεν διώχθηκαν και οι Σαμαροβενιζέλοι για το έγκλημα της Energa. Και για να μην ξεχνιόμαστε, τον Σεπτέμβριο του 2014 ο γ.γ. της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, Τάκης Μπαλτάκος, μεσολάβησε και πίεσε να γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ δημοσίου και Φλώρου. 
Στην φωτογραφία αποτυπώνεται το πως απέκτησε το 67% της αναπηρίας του ο  Φλώρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...