Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Ένα αγροτικό γεμάτο... χασίς. Πώς έφτασε η Δίωξη Ναρκωτικών της Πάτρας στη φυτεία στη Φωκίδα

Το αγροτικό έφτασε φορτωμένο με δενδρύλλια χασίς έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας στην Πάτρα, σήμερα το πρωί. Η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών της Ασφάλειας Πατρών, στη Φωκίδα, έβγαλε "λαβράκι". Μετά από πληροφορία, η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα. Η Δίωξη συνέλαβε δύο άνδρες. Η φυτεία αποτελείτο από 248 δενδρύλλια ύψους ως και 3,5 μέτρα και οι συλληφθέντες είχαν θέα τη..θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η Ασφάλεια Πατρών τις τελευταίες δέκα τουλάχιστον ημέρες επιτηρούσε την περιοχή και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία.
Ο Έλληνας συνελήφθη πρώτος, ο οποίος πήγαινε φαγητό στον αλλοδαπό, που ήταν στη φυτεία.
Σε λίγο χρονικό διάστημα θα άρχιζε η συγκομιδή και το χασίς θα διοχετευόταν σε Πάτρα κι Αθήνα.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, "συνελήφθησαν, σήμερα νωρίς το πρωί, στον Άγιο Σπυρίδωνα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο άνδρες, και συγκεκριμένα ένας 44χρονος ημεδαπός και ένας
48χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα, για τη σύλληψη των δραστών, πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, σε δασώδη περιοχή κοντά στον Άγιο Σπυρίδωνα Φωκίδας, όπου
εντοπίστηκε η φυτεία.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, που αποτελούνταν από δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στους οποίους οι δράστες καλλιεργούσαν, συνολικά 248 δενδρύλλια, τα οποία ήταν σε πλήρη ανάπτυξη.
Επιπλέον, οι συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει δίπλα από τις φυτείες, πρόχειρα καταλύματα, με οικιακό εξοπλισμό και εφόδια, που τους επέτρεπαν την μακρά παραμονή τους στο χώρο της φυτείας.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, κατά τη διάρκεια των ερευνών τους, ένα αυτοκίνητο, λάστιχα ποτίσματος, διάφορα γεωργικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.
Πρόκειται για 248 δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέθηκαν σήμερα το πρωί, μετά από αστυνμική επιχείρηση, στη Γλυφάδα Φωκίδας.
Συνελήφθησαν δύο άνδρες ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...