Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Η πολιτική αγυρτεία έχει όνομα ...Σπύρος - Άδωνης Γεωργιάδης.

Προκαλεί εντύπωση η ερώτηση του κυρίου Γεωργιάδη, αναφορικά με την απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετώπισαν οι πολίτες και επισκέπτες της πανέμορφης  Ύδρας.
Η απάντηση λοιπόν είναι ότι απείρως χειρότερη κατάσταση αντιμετώπισε η Σαντορίνη, ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της Ελλάδος, στο απόγειο της καλοκαιρινής περιόδου. Δεκαπενταύγουστο του 2013, στο νησί, οι πολίτες και οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του, ήρθαν αντιμέτωποι με πολυήμερη διακοπή ρεύματος.

Φυσικά, το ένα σε καμία περίπτωση δεν συμψηφίζει το άλλο. Και όλοι θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους για την Ύδρα. Το να ρωτά όμως ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, λησμονώντας προφανώς ότι το 2013 είχαμε κυβέρνηση Σαμαρά – Γεωργιάδη, και η χώρα διασύρθηκε διεθνώς, είναι δείγμα βαρύτατης αμνησίας. Χρυσοψαρίασης. Ή αλλιώς, είναι ο ορισμός της πολιτικής αγυρτείας. Ο καθένας ας το βαφτίσει όπως θέλει.

 

 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...