Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΙΘΑΚΗ: Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για το τέλος των μνημονίων.

Την Ιθάκη επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό για το τέλος των Μνημονίων και της μνημονιακής περιπέτειας. Ένα… πολιτικό μανιφέστο για την περίοδο που ξεκινά, με έμφαση στο γεγονός ότι η Ελλάδα παίρνει την τύχη στα χέρια της.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα πλέον αναλαμβάνει την άσκηση την οικονομικής πολιτικής, ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και οι μέρες που έρχονται για τον ελληνικό λαό θα είναι καλύτερες.
Με πολύ προσεχτικές διατυπώσεις τόνισε την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων και των ορθών επιλογών στη διαχείριση της ελληνικής οικονομίας για να μην επιστρέψουμε σε καθεστώς αυστηρής επιτήρησης.
«Σήμερα στην πατρίδα μας ξημέρωσε μια καινούργια μέρα. Μια μέρα ιστορική. Τα μνημόνια της λιτότητας, της ύφεσης και της κοινωνικής ερήμωσης, επιτέλους τελείωσαν. Η χώρα μας ανακτά το δικαίωμά της, να ορίζει αυτή τις τύχες και το μέλλον της», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του από την Ιθάκη για το τέλος του τρίτου Μνημονίου.
Δείτε το βίντεο με το διάγγελμα του Πρωθυπουργού που ακολουθεί:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...